Mar 1, 2023, 1:50 PM

Баба Марта пак е тук 

  Poetry » For kids
569 3 4

 


На ръчичка две кончета,
бяло и червено,
и усмивка под нослето
грее вдъхновено.

Празник е на Баба Марта
български и благ.
Детското сърце се радва
на мартенския сняг.

Това традиция е стара
по нашите земи,
за късмет и много здраве,
за щастливи дни.

Да ни е честит на всички
празникът ни свят!
Хайде, давайте ръчички,
за мартенички с благодат.
_____
Честита Баба Марта :0))

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??