16.11.2011 г., 12:29 ч.

Баба съм на трима внука 

  Поезия » Друга
757 0 3

Баба съм на трима внука

и ще ви разкажа тука

как минава ми деня

от сутринта до вечерта.

Единият се казва Християн,

палавник е той голям,

Валентин се другият нарича,

кой го види, го обича.

Адриан е бебче сладко,

но поспива си за кратко.

Християн е ученик,

но във клас се прави на смешник,

Валентин е в детската градина,

за него тя е най-любима,

а пък бебчо Адриан

е винаги игрив, засмян.

Баба много ги обича,

с мили думи ги нарича,

няма време да скучае,

искат с тях да си играе.

С Хриси баба рита топка,

с Вальо ходи на разходка,

а пък бебчо Адриан

никога не го оставя сам.

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??