22.12.2011 г., 21:14 ч.

Баба Зима - тъй любима 

  Поезия » За деца
638 0 5

БАБА ЗИМА - ТЪЙ ЛЮБИМА

 

На парцали сняг вали,
детски смях отвън ехти...
Всеки малчуган игрив
честит е и щастлив!

 

Война със снежни топки
вихри се навън,
а децата - мокри,

не ги прихваща сън!

Играят без почивка

с шапки, ръкавици -

и игривко, и игривка,

и мъници, и умници!

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??