2.08.2008 г., 18:10 ч.

Бабешка орисия 

  Поезия » Хумористична
630 0 11

Днес пак е  петък, всички вкъщи

за уикенд здраво се гласят,

- Бабке, хайде, не се мръщи,

децата днес при теб ще спят.

 

За два дни до балкана ще отидем,

на хладно малко да поспим,

но в неделя рано ще се върнем,

че на работа във понеделник ще вървим.

 

За бабите неделя няма,

дори без сън, ако се наложи,

професия нон-стоп голяма

или просто диагноза.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??