25.08.2020 г., 6:56 ч.

Бабина обич 

  Поезия » За деца
518 1 0

Внуци мои, слънчеви дечица

със усмивки чисти на лица

колко свежа радост в тях е скрита,

колко обич към света!

 

Аз прегръщам ви горещо

искам най-доброто да се случва занапред

ако някой ви тормози баба бързо ще го сложи в ред.

 

Във очите ви сияйни трепкат мънички лъчи

осветяват толкоз трайно

всичко в моите очи.

 

Внуци мои, слънчеви дечица,

моя радост,болка и тъга

колко много обич има скрита

в тази моя бабина душа!

© Дафина Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??