Внуци мои, слънчеви дечица
със усмивки чисти на лица
колко свежа радост в тях е скрита,
колко обич към света!
Аз прегръщам ви горещо
искам най-доброто да се случва занапред
ако някой ви тормози баба бързо ще го сложи в ред.
Във очите ви сияйни трепкат мънички лъчи
осветяват толкоз трайно
всичко в моите очи.
Внуци мои, слънчеви дечица,
моя радост,болка и тъга
колко много обич има скрита
в тази моя бабина душа!
© Дафина Николова All rights reserved.