4.12.2010 г., 21:33 ч.

Бабината баница 

  Поезия » За деца
969 0 7

Баба сложи няколко кори в тавата.

Сложи още сиренце, яйца и мляко от козата.

Бързо във фурната тавата пъхна,

с пръст ми се закани да не бръкна.

Ето го Котан, стои на прага,

с език облизва се

и иска да помага.

Но защо се бави бабка?

Ах, кога ще лапна първа сладка хапка!?

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??