Баба сложи няколко кори в тавата.
Сложи още сиренце, яйца и мляко от козата.
Бързо във фурната тавата пъхна,
с пръст ми се закани да не бръкна.
Ето го Котан, стои на прага,
с език облизва се
и иска да помага.
Но защо се бави бабка?
Ах, кога ще лапна първа сладка хапка!?
© Иван Иванов All rights reserved.