(По музиката на "Шефа ми рече..."
Всичко е побеляло
в снежното одеяло,
с баджо сваляме ските,
долу пред механите.
Припев:
Баджо ми вика: "Хайде бе,
пак ли сме на колене?!" (2)
Дайте вино, ракия,
стига с таз простотия,
зеленце и луканки,
и в леглото Снежанки!
Припев:
Баджо ми вика: "Хайде бе,
пак ли сме на колене?!" (2)
Вече пеят петлите,
пак сме си до жените,
цял ден пием лимони,
готвим новим купони.
Припев:
Баджо ми вика: "Хайде бе,
пак ли сме на колене?!" (2)
© Борислав Всички права запазени