6.02.2010 г., 20:13 ч.

Баланс 

  Поезия » Хумористична
1110 0 9

"Баланс"

 

 

За ток - парички,
за топло - парички,
за вода - парички,
за телефон - парички,
за наем - парички,
за лекарства - парички,
за кабелна - парички,
за транспорт - парички,
за храна - трохички...
Събрано всичко - живот в кавички...

© Боряна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??