Feb 6, 2010, 8:13 PM

Баланс 

  Poetry » Humour
1092 0 9

"Баланс"

 

 

За ток - парички,
за топло - парички,
за вода - парички,
за телефон - парички,
за наем - парички,
за лекарства - парички,
за кабелна - парички,
за транспорт - парички,
за храна - трохички...
Събрано всичко - живот в кавички...

© Боряна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??