6.03.2022 г., 10:34 ч.

Балкански пейзаж 

  Поезия » Пейзажна
254 0 0

Ставащото сутрин слънце

огрява моите гърди

и времето е ясно,

облаците бавно

минават през моите очи,

а вятърът докосва дърветата

със своя летен брис,

такива са летните балкани,

такива сме и ние.

© С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??