4.06.2019 г., 18:32 ч.  

Банална любовна лирика 

  Поезия » Любовна
463 0 1

БАНАЛНА ЛЮБОВНА ЛИРИКА

 

Щом си ти далеч от мен,

няма смисъл моят ден;

в миг угасва светлината

и смрачава се в душата.

 

Щом остана сам в нощта,

чувствам остра празнота;

тиха скръб блести в очите

и са тъмни нощи дните.

 

Ала щом до мен си ти,

мир в сърцето ми шепти,

грее в мрака лъч сияйно,

знай, обичам те безкрайно!

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??