15.02.2012 г., 20:15 ч.

Бандитска държава! 

  Поезия » Гражданска
420 0 0

Бойко направи богати

шепа бандити простовати.

Натрупаха пари в тая криза,

вместо да са във пандиза.

Едва ли са и два процента,

а един е със шест апартамента.

А обикновеното население обеднява,

даже част от него дом не обитава.

За него остава само мъката голяма.

Често то и парно няма.

Понякога даже гладува,

а Бойко на мутра кумува,

с друга мутра мач играе,

а мъката човешка не знае.

На освирквания се обижда,

а проблемите на хората не вижда.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??