5.08.2021 г., 6:17 ч.

Баща и син 

  Поезия » Философска, Гражданска
638 0 1

                                    Баща и син

 

 

 

Един баща отново води сина си за ръка,

вървят заедно и свойте мечти споделят.

Говорят с усмивка и няма по лицата им тъга,

заедно са и им се иска никога да не се разделят.

 

Върви бащата и говори на своето момче,

пораснало е вече но за него си остава дете.

За хората говорят понякога лоши и добри,

че без приятелите си остават те сами.

 

Говори му за жените в живота и за любовта,

за любимата жена с пожелание и с мечта.

Да намери добро момиче, спътница в живота,

да я усмихва, уважава и да не бъде тя сама.

 

- Внимавай синко къде стъпваш и мисли,

  отваряй си широко очите и уверено крачи.

- Внимавай мили тате къде вървиш ти!

- Аз по твойте стъпки вървя,върви и мисли!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??