7.07.2007 г., 17:48 ч.

Бавно...... 

  Поезия
595 0 10

Бавно, парче по парче,
късам аз свойто сърце.
Всяка минута без тебе,
все по бавно тече.
Нижат се дните, сломени,
чакат да дойдеш при мен.
Да докоснеш ме нежно,
да озариш моя ден.
Да дариш ме с усмивка,
чакана много лета.
Да почувствам се чиста,
не омърсена от тази тъга.
Бавно, парче по парче,
късах аз свойто сърце,
само едно парченце остана
и то е за теб...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??