21.05.2015 г., 0:22 ч.

Бе Красиво 

  Поезия » Философска
613 0 2

Бе Красиво

 

Виждаш го да расте тъй диво,
цвете така мило и красиво.
Откъсваш го да е във ваза изгнило,
хвърляш го огорчен, че е загинало.

Не помниш ли, беше твоята ръка?
Ти откъсна го без да се запиташ,
после обвиняваш го за смъртта.
Защо уби го, щом бе толкова красиво?

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??