Бе ли безкрайно кратко или пък бързо мина,
защото много бързо минават всички дни,
дойде с мокра покана тъй бързото изстиване,
дойде, с радост всичко си спомни.
Казват че времето минава много бързо,
нашето летяща чиния зная бе,
щастливи са тези чиито чувства не замръзват,
за тях няма нищо в синьото небе.
Всеки наш ден щастлив беше толкова кратък,
беше като мъничка лъжичка къс,
бе едно красиво от тетрадка квадратче,
бе като непознато цвете много пъстър.
Да но всичко свърши и кратко ми се стори,
месеци заедно, бе много кратко, да,
тъжен съм и затова не ми се говори,
от любовта ни никъде не виждам следа.
Половин секунда ли беше любовта ни,
22-ри декември ли беше тя,
колко раздаваща се беше щом видя ни,
животът ни полянка бе пълна с цветя.
Бе ли безкрайно кратко, бе ли безкрайно кратко,
бе ни много хубаво, тъй истинско хей,
всеки продължил бе по пътя си нататък,
кратка ли е любовта или времето бързо е.
25.10.19