20.10.2020 г., 20:11 ч.

Бе(з)силно слово 

  Поезия » Друга
333 0 1

Обкичвам се, бе(з)силно слово,
с клупа на думите ти, вечно бедни -
на тоя свят, разбрах отново,
еднакво с тебе сме му непотребни.

Намирам се, унили мисли,
изгубен посред мъчната му врява.
Не търся, но и тайно искам
да знам, че нейде някой продължава.

Аз сам ви, паметници, ваях
с отломки от дареното си време.
Дали сте истинни - нехая.
Обичам ви такива - похабени.

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??