15.01.2012 г., 1:04 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
499 0 1

Бих бил, самотен,
ако искаш...
Сянка и мъничко душа...
Нима не знаеш,
има ли те?
Или искаш 
 безмълвна
тишина...
И аз съм тук,
обичащ!
Едва проходила  душа!
Не търся теб,
но теб намерих!
Във ъгъла на пътя,
а  търсих тишина!
Наричам те душа,
а теб те няма
и не като човек,
а като съдба.
Изпразних мислите си,
не беше там!
Сега боли
и има срам.
Не търся теб, а теб намерих,
желаех  ли те?
АЗ  не знам?

© Пламен Енчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??