12.02.2008 г., 21:19 ч.

* * * 

  Поезия
520 0 0

ХАОС

"Хора"?! - атоми, разпръснати във вечността,

създали своя истина или лъжа.

Далеч от хаоса, не ще намериш ти покой.

И вечно ще ти липсва той.

Бягай, бягай!

Там, в своята истина иди!

Какво ще сториш, ми кажи?

Ще се луташ, ще го търсиш.

А когато той ти подаде ръка,

ти пак ще го сравниш със себе си - "реалността".

Ще избягаш?!

Свободен атом ли си ти?

Или ще продължаваш да живееш в лъжи?

Как обичам моя хаос, моя Бог, моята любов!

Колко щедър е с нас!

Всеки миг е неговата длан.

Той плаче, когато сами изтичаме от пръстите му.

Когато вали, той ридае.

Хванете се за мен

и вечно ще сме в негов плен!

Амин!

© Йоана Каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??