31.10.2011 г., 10:26 ч.

Белег от златен куршум 

  Поезия » Любовна
1318 0 9

 

Белег от златен куршум

 

Сърцето отново е с белег,

одраска го златен куршум.

То тъкмо се бе съживило,

когато се чу страшен гръм.

 

И пак наранено ще страда

(май навик му стана това),

с куршума за обич награда

от нежна до вчера ръка.

 

Ще мине!... Дали?... Не се знае!

Сърцето калено - търпи...

След толкова рани любовни

то свикна да го боли!



Картината е на Кети Пеева

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??