6.09.2009 г., 10:31 ч.

Бележка 

  Поезия » Любовна
746 0 37

Бележка

 

 

... събуди ме,

когато налива

зората

новата чаша

черно кафе -
искам нощта

с теб да изпратя!

Да пием по

глътка надежда,

защо не по две?

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??