На август в бледосинкавото утро,
когато ти ухае на смокини,
когато вятърът в тополите запърха
и литне над сънливите градини,
когато те погали кадифен
поел от прасковите зрели сладък дъх,
когато свирне в вазата с невен
и в плитката ти свие слънчев стрък
...намигвам ти с усмихнатия ден.
ПС: Букета с рози пред вратата е от мен
© Jean Christophe Всички права запазени