7.04.2007 г., 10:50 ч.

БЕЛИ АНГЕЛИ 

  Поезия
715 0 5
 

В бели дрехи сте облечени цели,

като ангели до леглото ми спрели.

Старателно  всичките  преглеждате

и ласкаво ни връщате надеждите.


Внимателни  и топли са ви ръцете -

 на ангелите-хранители крилете.

Добри, толерантни сте не само със мен,

За крехкото ни здраве бдите всеки ден.


Живота и здравето ни са във ваши ръце.

Ще се моля за вас от все душа и сърце.

 Единствено, което мога да направя -

никога в молитвите  да не ви забравя.


И  не оставяйте никого да страда.

Милосърдието ви е от Бога награда.

Към своите цели бъдете устремени -

С трудът си бъдете вий благословени!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??