В бели дрехи сте облечени цели,
като ангели до леглото ми спрели.
Старателно всичките преглеждате
и ласкаво ни връщате надеждите.
Внимателни и топли са ви ръцете -
на ангелите-хранители крилете.
Добри, толерантни сте не само със мен,
За крехкото ни здраве бдите всеки ден.
Живота и здравето ни са във ваши ръце.
Ще се моля за вас от все душа и сърце.
Единствено, което мога да направя -
никога в молитвите да не ви забравя.
И не оставяйте никого да страда.
Милосърдието ви е от Бога награда.
Към своите цели бъдете устремени -
С трудът си бъдете вий благословени!
© Нели All rights reserved.