4.09.2013 г., 20:53 ч.

Бели кораби 

  Поезия » Любовна
519 0 8

 

                                       * * *

                                       Бели кораби

                                       са дните.

                                       Бели са,

                                       когато акостират

                                       в пристанищата тихи

                                       на очите ти.

 

                                       Бели са, когато

                                       те откриват...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??