Sep 4, 2013, 8:53 PM

Бели кораби 

  Poetry » Love
525 0 8

 

                                       * * *

                                       Бели кораби

                                       са дните.

                                       Бели са,

                                       когато акостират

                                       в пристанищата тихи

                                       на очите ти.

 

                                       Бели са, когато

                                       те откриват...

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??