7.06.2013 г., 13:13 ч.

Бели петна 

  Поезия
413 0 1

Повдига ми се от спомени - искам да имам бели петна.

Повдига ми се от изказани думи - превърнати в мъртви слова.

Най-трудно е да спра да заспивам с мисълта за теб -

когато заспивам.

По-трудно ми е да спра да се будя с нея -

а все съм небудна.

И съм сянка всеки ден, и усмивка нямам,

не нося вече аромата на бадем.

И зная, ще се справя и ще продължа,

иска ми се да те е нямало никога в деня.

© Алия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??