29.10.2007 г., 10:07 ч.

Бели в гората 

  Поезия » За деца
893 0 8

Отидох в гората на излет,

но хубаво, че ще е, мислех.

Заек сладоледа ми изязе,

катеричка с ядките преяде,

усетих силен бодеж -

бях седнала върху таралеж;

мечка ме подгони

и в езерото ме събори.

Цялата бях вир вода,

жаба в панталоните ми скокна.

Дали защото е 1-ви април

и е ден на шегата,

се случиха тези бели в гората!?!

© Преси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??