Небе къде са ти звездите
Къде луната скрия ти
Къде пороби ти мечтите
Къде държиш старите съдби
Изпрати ме на Земята ти отново
Защо заслужил съм нали
На поредно изпитание подложен
От кой подложен съм кажи...
Дали от жена сърдита
Е орисана моята съдба
А за отплата е продала
На Зевс своята душа
Женска плът той вечно ще желае
Щом продаваш я той взима я нали
И окото му не трепва че проваля
заради жени
Чужди съдби
Но нищо аз тук ще се справя
Ще се боря с живота знам
И тайно ще се надявам
Да издържа да бъда сам
Зная че никога не ще ме изоставят
приятелите верни
от онези времена
от небето конят ще помага
от водата морският баща
Макар и сам аз сам не ще бъда
с тях в своето сърце
и където и да бродя
с мен ще са те
Зевсе ще се видим ний в рая
Но рай за кой за кой ад ще е
© Джеймис дъо Рейн Всички права запазени