15.04.2008 г., 22:56 ч.

Беше... 

  Поезия » Друга
661 0 24
 

 

Стъпки. Очакване.

Страх. Неизвестност.

Спомени в раклата.

Мисъл експресна.

Тръгва, напомня

и настоява.

Връща се, мръщи се

и обещава.

Временно. Утринно.

Сънено. Мрачно.

Непозволено.

Трайно. Остатъчно...

Ежедневие. Сънища.

Незабелязване.

Слънце в прозореца.

Прах срещу вятъра.

Стара мелодия,

рани отколешни -

позаздравели

от недокосване,

чопли със дъх

и захапва до болка...

Беше отдавна.

Беше...

И толкова...

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??