16.01.2009 г., 12:30 ч.

Беше 

  Поезия » Друга
727 0 2

 

 ..................

Не беше филм с любим артист

Не беше стих за моя лист

 

Беше водевил.

 

Не питаше за мойте чувства

Не редеше думи за изкуства

 

Беше мил.

 

Не знаеше кой знае колко

Не ме ласкаеше до болка

 

Беше мил.

 

Не можех да не те целуна

Не се отсвирва лесно струна

 

Беше мил!

 

Не исках да се будя жива

Не знаех, че съм толкоз дива

 

Беше ме открил!

 

Не беше филм с любим артист.

Беше страст на антихрист. 

 

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Здравей Смешко! Как да има идеи праведен човек, поет - за дяволските кръгове на страстта! Радвай се и пий Любов от листата на розите
  • беше не беше ...омотах се
    и кво пък трябва да значи
    "страст на антихрист."
    не че нямам идеи
Предложения
: ??:??