23.07.2021 г., 0:38 ч.

Беше отдавна 

  Поезия » Любовна
787 0 0

 

       Беше отдавна

 

Беше отдавна, на първата среща,

падаха първите жълти листа.

Ти се усмихна и тръгна към мене,

беше единствен, най-ценен в света.

 

Аз те очаквах накрая на моста,

гледах водата, която тече.

Думи бях слушала много и доста,

все за любов ми говореха те.

 

Времето бързо мечтите прогони,

тебе не чакам на моста сега,

само дървото с красивите клони

там ме поглежда със скрита тъга.

 

Беше отдавна, на първата среща,

падаха първите жълти листа.

Ти се усмихна и тръгна към мене,

беше единствен, най-ценен в света.

                Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??