22.02.2011 г., 21:15 ч.

Бети 

  Поезия » Бели стихове
664 0 0

                                                       БЕТИ


                                  Медена роса разпръсква

                                  вишневият цвят навън,

                                  любими месец май

                                 бодро утрото разсънва,

                                 в цвят зелен дъбрави 

                                 след кичести сънища лилави. 

                                 Синева разпуква 

                                 дивни срещи със безумства,

                                 избледняват надълбоко

                                 откъслечни чувства. 

                                 Свежест и ухания

                                денят пробужда

                                в мойта морна същност,

                                скокливи удари 

                                в сърцето ми звънят,

                                камбани на сипкава ярост

                                и на отживяна страст,

                                Екстаз...

                                Камбанен звън,

                                ту на ярост,

                               ту на плач 

                               напяват...

                               това съм аз...

                               това съм аз...

                                      

                         

 

© Елизабет Фурнаджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??