19.05.2014 г., 0:53 ч.  

без.... 

  Поезия » Източни форми
652 0 6

 

в зениците - 

замръзнали люляци...

без-теб-ие е.

 

 

.....

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??