May 19, 2014, 12:53 AM  

без.... 

  Poetry » East forms
660 0 6

 

в зениците - 

замръзнали люляци...

без-теб-ие е.

 

 

.....

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??