27.09.2008 г., 10:39 ч.

Без да ме боли?! 

  Поезия » Любовна
1040 0 4
Сълзи по бузите се стичат,
а теб те няма да ги спреш
и устните "обичам те" изричат,
и умират в сладкия копнеж...

И няма те, аз зная,
но ще почакам още миг...
сърцето трескаво тупти в омая
и чака да зърне твоя лик...

Гледам аз влюбените хора...
минават те край мен...
прегръщат се, но не падат от умора,
а падат още повече във своя плен.

Любовта, която в мен цари
подсказва, че си с друга,
не ми се вярва, че боли
от тази сладко-тежка мъка...

И въпреки, че съм ранена,
от собствен опит знам,
ще се върнеш ти при мене,
да си вземеш още малко и от моя плам...

Ако ли не - дано да си щастлив със нея,
щом с мен не беше ти...
Аз въпреки това умея
ДА ОБИЧАМ, ДАЖЕ ДА МЕ ЗАБОЛИ!!!

© Лора Цанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??