Трудно е сега да кажеш,
че мразиш ме, защото те боли?
Нима душата си предаде -
вината как ще си простиш?
Пусна ме в нощта да си отида,
в прегръдката на другата жена,
Размислил, пак при мен се върна,
но няма този път да ти простя.
Прокле последните минути,
отрови и усмивката ми днес
и винаги успяваше без думи
жестоко да ме нараниш.
© Весела Йотова Всички права запазени