25.12.2007 г., 13:00 ч.

Без думи 

  Поезия
517 0 3
 

Без думи

 

Замълчи, когато душата ти пее

и вслушай се в ритъма на нейната песен.

В тоз миг и звездите навън да престанат да греят,

нощта пак ще бъде светла и ясна.

Замълчи и дори дума не казвай,

когато душата ти пее те са излишни.

Тогава погледът толкова много разказва

за трепети нежни и чувства лирични...

Замълчи и без думи ме искай,

без думи накарай ме в теб да повярвам,

и всяка капчица сила от мене изстискай,

че дори да си тръгвам аз пак да оставам.

Замълчи и когато без думи

просто ти кажа, че аз те обичам.

Тогава в очите ти погледни ме

и без думи кажи ми, че и ти ме обичаш!

 

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??