16.01.2013 г., 17:23 ч.

Без думи 

  Поезия » Еротична
850 0 1

Нещо се стече по вътрешната страна на бедрото й.........

няколко мъжки сълзи..........

© Явление Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??