31.01.2010 г., 11:17 ч.

Без думи 

  Поезия » Любовна
650 0 4

 

Ръката ти, сияние в нощта,

докосвайки ме, с нея ще изгарям,

от лумналия огън на страстта,

единствено “обичам” ще повтарям.

 

Погълнат, във очите ти, мълча,

със устни бавно почваш да ме пиеш,

безмълвно със сърцето си крещя,

обичаш ме, не можеш да го скриеш.

 

Косите ти, неземна пелена,

обгърнала телата ни във мрака,

без дъх, без думи, само сетива,

“обичам те” крещи душата.

 

© Петко Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??