Jan 31, 2010, 11:17 AM

Без думи 

  Poetry » Love
648 0 4

 

Ръката ти, сияние в нощта,

докосвайки ме, с нея ще изгарям,

от лумналия огън на страстта,

единствено “обичам” ще повтарям.

 

Погълнат, във очите ти, мълча,

със устни бавно почваш да ме пиеш,

безмълвно със сърцето си крещя,

обичаш ме, не можеш да го скриеш.

 

Косите ти, неземна пелена,

обгърнала телата ни във мрака,

без дъх, без думи, само сетива,

“обичам те” крещи душата.

 

© Петко Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??