30.03.2021 г., 20:48 ч.

Без думи 

  Поезия » Любовна
278 1 0

Сънуваш ме, сънувам те и аз

Тихичко във сънищата крачим

Един до друг по дълги друми

Без думи, какво ли тук те значат

 

Когато усмивка тъй любима

Озарява блеснало до теб лице

Какво ли от живота може да се иска

Освен за теб да бие другото сърце

 

И стъпка подир стъпка правим

Преплели двама влюбено ръце

С мечти за общо бъдеще обляни

Рисуващи картини в наш’те умове

 

И тази тишина, изпълнена е с прелест

Защото в нея няма вече самота

Защото двама души във едно са слети

И в ритъм общ са техните сърца

 

Сънуваш ме, сънувам те и аз

Тихичко във сънищата крачим

Един до друг по дълги друми

Без думи, какво ли тук те значат

© Христо Банов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??