Безкрайно пусто е без теб.
Без твоите очи.
Без твоите устни.
Без твоя глас -
галещ, шептящ.
Обичам те!
Но как да ти го кажа,
когато те няма...
Очите за пореден път
притварят се.
Закапват едри сълзи.
Липсваш ми.
Толкова много,
че боли.
Сама. Тъжна. И безкрайно празна.
Не искам да свиквам с тишината.
Страх ме е.
Кръвта бушува.
Объркана съм.
Плача и се смея.
Искам те.
Искам те до мен.
Самотна.
Сърцето тупка за теб.
Но е някак мъртво.
Студено ми е.
Защото теб те няма.
Питам се...
Реален ли си или не...
© Яна Всички права запазени