26.11.2006 г., 2:44 ч.

Без име... 

  Поезия
576 0 3
Бездомен спомен. Отронен, забравен.
Оголен и изоставен. Истина, обвита във лъжа... Какво направи, какво не можа?
Кървяща рана... Остана. Боли. Открити чувства... И ти.
Забрани... Отбрани... Неразбрани. Гори, но тлее... И мъртво е, но в мен живее.
Идеи и мисли... Смисли. Обичам, изричам, заричам.
Не мога. Дрога... Раздирана... Свободна и спирана. Наранена, сломена и разделена. Цялост в нищото. Заблуда в изхода. Небе... Къде, защо? И страх... Не бях... Какво?
Пепел и жар. Ангел, но звяр... Пожар. Красива, далечна.
Щастлива, човечна. Истинска, фалшива...
Пътя черен откривам...

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??