3.04.2016 г., 12:06 ч.

Без име 

  Поезия » Любовна
437 0 0

 

май 2015 Румяна Славова

 

Безумен мъж
в безумна нощ
безпаметно напи се.

 

Комар игра,
извади нож-
намушка своя близък.

 

В дом без адрес,
мъжът без грош,
окаяно прибра се.

 

Безславно сам,
бездънно лош
почувства се и плака.

 

Мъжът е мъж,
дордето чест, любов
горят в душата!

 

В безумна нощ,
мъжът без ум,
вените преряза.

 

Хартия, молив,
подпис с кръв:
"на една жена без име"...

 

© Румяна Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??