май 2015 Румяна Славова
Безумен мъж
в безумна нощ
безпаметно напи се.
Комар игра,
извади нож-
намушка своя близък.
В дом без адрес,
мъжът без грош,
окаяно прибра се.
Безславно сам,
бездънно лош
почувства се и плака.
Мъжът е мъж,
дордето чест, любов
горят в душата!
В безумна нощ,
мъжът без ум,
вените преряза.
Хартия, молив,
подпис с кръв:
"на една жена без име"...
© Румяна Славова Все права защищены