21.07.2021 г., 19:56 ч.

Без изход 

  Поезия » Свободен стих
272 0 0

Да избягаш от себе си, това е трудно.

Да пречистиш душата си, това е мечта, която е забравена.

Да забравиш мечтите, които са заключени в сърцето ти,

това е ключът към щастието, което е избягало.

А бягството е път във твоите сънища, които вече не сънуваш.

© Веирас Йердна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??