21 июл. 2021 г., 19:56

Без изход 

  Поэзия » Свободный стих
273 0 0

Да избягаш от себе си, това е трудно.

Да пречистиш душата си, това е мечта, която е забравена.

Да забравиш мечтите, които са заключени в сърцето ти,

това е ключът към щастието, което е избягало.

А бягството е път във твоите сънища, които вече не сънуваш.

© Веирас Йердна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??